Komt u er niet uit?

Hieronder de meest gezochte antwoorden!

Uiteraard! Dat is het idee achter een CMS, content management system. U bent zelf de beheerder over de content: de inhoud. U heeft echter geen invloed op de techniek of de positie van bepaalde onderdelen van uw site. En dat is maar goed ook; bij het ontwerp is hier al goed over nagedacht en u hoeft zich alleen op de boodschap te richten.

Ja hoor, dit doen wij graag voor u. Kies dan voor de aanvullende dienst "Content Beheer". Hiermee kunt u ons onbeperkt uw wijzigingen sturen en wij zorgen ervoor dat deze in enkele werkdagen doorgevoerd zijn.

Zeker, onze tekstschrijvers verzorgen dit graag. Voor het schrijven van teksten betaalt u eenmalig 65 euro per webpagina. Voor foto's maken wij gebruik van (rechtenvrije) stockfoto's. Hiervoor zal een vergoeding aan de fotograaf of tussenpersoon betaald moeten worden. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen foto. Dit zullen wij altijd in overleg met u doen.

Als een website goed responsive gebouwd is, zal deze op ieder medium goed getoond worden. Zowel op uw desktop en laptop als op een tablet of smartphone, zorgt Boks Internet er voor dat uw website goed werkt. De schermgrootte heeft invloed op wat er allemaal getoond kan worden op een scherm. Bij het ontwerpen houden wij er rekening mee dat uw stijl consistent doorgevoerd wordt.

Om beter te scoren in zoekmachines is zeer specifieke kennis vereist en daarnaast zijn er vele factoren die uw score beinvloeden. Met een snelle responsive website van Boks Internet, scoort u beter dan een niet responsive of verouderde website. Ons CMS systeem is volledig voorbereid op optimalisatie en bij de instructie leggen we u een aantal basisinstellingen uit.

U bent zelf eigenaar van de domeinnaam en de inhoud van uw website. De techniek, het ontwerp en het gebruikte CMS, zijn eigendom van Boks Internet en u heeft geen toegang tot de brongegevens hiervan.

U heeft bij Boks Internet recht op 5 mailboxen met een maximum van 100MB per mailbox. Heeft u behoefte aan meer mailboxen of meer ruimte? Geen probleem, meld het ons en wij zorgen voor een passende oplossing.

Er zijn vele mogelijkheden voor het instellen van de mail. Geef uw wensen door bij de bestelling en onze medewerkers helpen u graag verder.

Ja hoor, onze gratis overstapservice zorgt ervoor dat iedere domeinnaam geschikt is voor een website van Boks. Zodra wij alle informatie ontvangen hebben, zetten we de verhuizing in werking.

Wij willen u het liefst als trouwe klant houden. Maar als u het abonnement op wilt zeggen, doen we hier ook niet moeilijk over. U kunt iedere maand opzeggen. Bij opzegging krijgt u een verhuistoken om de hosting eventueel bij een ander onder te brengen. De gebruikte techniek mag echter niet mee verhuizen. U dient dus wel zelf een ander CMS te (laten) installeren en bent ook zelf verantwoordelijk voor het kopiƫren van de inhoud. Let op: Een maand na opzegging verwijderen wij uw website; denk er dus om dat u tijdig de verhuizing afrondt en uw content kopieert (indien nodig).