Dit krijgt u bij Boks Internet

veel meer dan gewoon een website...

Het uitgebreide standaardpakket!

U kunt ieder moment opties en modules toevoegen of weglaten. En: Iedere 2 jaar heeft u recht op een gratis nieuw ontwerp van uw website. Zo blijft u altijd bij!


Uw eigen website beheren

U kunt uw website 24 uur per dag zelf bijhouden, waar u ook maar bent. De enige voorwaarde is een internetverbinding. U bent dus altijd en overal zelf baas over de volledige inhoud van uw website! Het systeem dat Boks Internet hiervoor gebruikt is zeer gebruiksvriendelijk en volledig Nederlandstalig. U heeft geen enkele technische kennis nodig om een prachtige website te hebben en beheren.

Onbeperkt aantal pagina's

Websites van Boks Internet kennen geen beperking in het aantal pagina's. Al uw informatie kunt u kwijt in de website en op die manier delen met uw bezoekers.

Foto album

Standaard wordt uw website door Boks Internet geleverd met een module voor foto-albums. U kunt meerdere albums aanmaken. Deze kunt u gebruiken om uw producten te tonen maar ook bijvoorbeeld uw projecten of afbeeldingen van uw pand.
Bij de meeste ontwerpen is het zelfs mogelijk om een voorvertoning van een foto-album te tonen op een tekstpagina.

Nieuwsmodule

Met de nieuwsmodule plaats u eenvoudig een nieuwsitem, met tekst en foto. Vaak wordt dit gecombineerd met een blokje op de homepage waar u het laatste nieuwsitem laat zien. Hoe dit getoond wordt, kan per ontwerp verschillen.

Contactpagina met Google Maps

Een pagina met NAW gegevens, een contactformulier en een kaartje in Google Maps (deze is indien gewenst ook uit te schakelen).

Fotoslider

De meeste ontwerpen van Boks Internet kennen bovenin de website een grote afbeelding. De fotoslider zorgt ervoor dat u niet één maar meerdere foto's hier kunt laten rouleren. Ook dit kunt u zelf beheren.

Hosting en domeinnaam

Een website van Boks Internet is altijd inclusief hosting en uw eigen .nl domeinnaam. Op aanvraag kunt u ook kiezen voor een andere extensie, bijcoorbeeld .com, .eu, .info etc..

Email

Bij Boks Internet krijgt u standaard 5 mailboxen. Deze kunt u opnemen in uw eigen mailprgramma of app maar ook via webmail bereiken.

Koppeling met Social Media

U geeft in het beheer gedeelte van uw website aan welke social media u gebruikt en wij zorgen voor de juiste verwijzing naar uw pagina op bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Het mobiele internetverkeer is niet meer weg te denken en wij willen dat al onze klanten profiteren van onze kennis. Uiteraard is iedere website van Boks Internet daarom geschikt voor optimaal gebruik op een smartphone of tablet.

Goed gevonden worden

Door een aantal basisinstellingen en goede techniek, zal een website van Boks Internet altijd al vrij goed scoren in Google. Daarnaast kent ons systeem meerdere mogelijkheden waarmee u zelf invloed kunt uitoefenen op uw vindbaarheid.

Veilig systeem

Websites van Boks Internet kennen een hoge mate van beveiliging. Uw gegevens worden in een veilige omgeving bewaard en afgeschermd van ongewenste bezoekers. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij uw website voorzien van een SSL certificaat. Hiermee wordt alle informatie-uitwisseling versleuteld verzonden. Bovendien wordt uw site als veilig aangemerkt in de browsers. Ook voor uw score in Google zal dit een positief effect hebben.

Moderne technieken

Zonder u te willen vermoeien met details, durven wij gerust te stellen dat een website van Boks Internet gebouwd en onderhouden wordt volgens de modernste spelregels. Voor u houdt dit in dat u niet ineens geconfronteerd zult worden met verouderde systemen of een website die het zomaar niet meer doet.

Aanvullend kunt u kiezen voor:

Content beheer

Geen tijd om zelf uw website te beheren? Dan neemt u ons aanvullende contentbeheer af. Geen zorgen en altijd up to date. U mailt ons eenvoudig uw teksten en foto's. Wij zorgen vervolgens voor het beheer.

Agendafunctie

Als u vaak activiteiten heeft die u op uw website wilt laten zien, kies dan voor de agendafunctie. Van ieder agenda-item kunt u een locatie, datum, tijdstip, informatie en afbeelding toevoegen en deze worden in uw website netjes getoond op volgorde van datum.

Meertaligheid

Wilt u uw website ook geschikt maken voor buitenlands bezoekers? Boks Internet kent de mogelijkheid om met meerdere talen te werken. Bij ieder tekstblok op uw website krijgt u, per gekozen taal, de mogelijkheid om de vertaalde tekst toe te voegen. NB: u dient zelf de teksten aan te passen, het is geen vertaalfunctie.

Veel gestelde vragen

Krijgt u vaak dezelfde vragen over uw bedrijf, product of dienst? Dan is deze module waarschijnlijk interessant voor u. Een mooie opsomming van vragen en antwoorden, overzichtelijk op één pagina.

Projecten

Zowel van lopende of afgeronde projecten kunt u een fraaie weergave geven, met daarbij foto's en informatie over het project.

Catalogus

Heeft u veel mooie producten die u wilt laten zien? De catalogusmodule van Boks Internet kent veel mogelijkheden om producten goed te tonen met allerlei specificaties en afbeeldingen.

Openingstijden

Vul per dag uw openingstijden in en deze worden automatisch op de juiste manier en plaats getoond in uw website. Zeer eenvoudig te wijzigen en daarmee altijd actueel.

Smoelenboek

Laat uw bezoekers zien met wie ze zaken doen. Een mooie mogelijkheid om uzelf en uw personeel voor te stellen.

Reviews

Heeft u tevreden klanten? Laat het zien! Het tonen van klantreviews werkt enorm verhogend voor het vertrouwen van uw bezoekers. Met de reviewmodule van Boks Internet kunt u reacties filteren en tonen op een speciale pagina.

Koppeling met externe partijen

Veel autobedrijven en fietsenwinkels maar ook makelaars hebben hun assortiment in een externe database ondergebracht. Boks Internet kan hier een koppeling mee maken zodat uw gegevens binnen uw website goed getoond worden. Vraag naar de mogelijkheden en eventuele meerkosten.

Content beheer

Geen tijd om zelf uw website te beheren? Dan neemt u ons aanvullende contentbeheer af. Geen zorgen en altijd up to date. U mailt ons eenvoudig uw teksten en foto's. Wij zorgen vervolgens voor het beheer.